vertel je merkverhaal

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Vertel je (merk)verhaal op een manier dat mensen écht worden geraakt.

met emotie. met passie.

We kijken graag naar beeld. Omdat het ons op een snelle manier informatie verschaft, maar vooral omdat het ons prikkelt, ons raakt. Laat dat nou niet het perfecte plaatje zijn maar juist een beeld vol met emotie en passie!

Ik fotografeer, vanuit het concept day in the life fotografie, jonge gezinnen in hun dagelijkse leven. Als ik door mijn lens kijk bekijk ik de wereld vanuit een kind. De interactie en verbinding tussen ouder en kind vind ik prachtig. Vooral tijdens de dagelijkse dingen waarin iedereen gewoon lekker zich zelf is. Voor het product Naturnes Bio van Nestlé heb ik bijvoorbeeld foto’s gemaakt in het dagelijkse leven van gezinnen waarin het product van toepassing is. Dit leverde fantastische en ook grappige beelden op. Deze vorm van fotografie is dan ook een verrassende manier om jouw (merk)verhaal te vertellen. Graag kijk ik met je naar de mogelijkheden.

reacties van klanten

VICE Benelux en Gonda Fotografie/Day in My Life zijn een samenwerking aangegaan in 2019 voor een periode van een halfjaar voor een campagne van Nestlé: NaturNes. Dit was een hele fijne samenwerking. Wij hebben Gonda hier leren kennen als een betrouwbare, hardwerkende en optimistische collega. Gonda kon de wensen van NaturNes professioneel realiseren in een prachtig product, maar wist ook altijd haar eigen stijl te behouden. Ze is erin geslaagd de juiste mix tussen branded en editorial fotografie te vinden. Bovendien toonde ze initiatief en kwam met eigen ideeën die goed bij de campagne pasten. Zoals in de reportages Day in My Life van Gonda werkten we voor NaturNes met ‘echte gezinnen’ en ‘echte situaties’. Hierdoor traden er ook enige onverwachte ‘echte’ beproevingen op. Gonda ging hier vakkundig mee om. Zij is altijd flexibel en geduldig gebleven. Wij kunnen een samenwerking met Gonda dan ook sterk aanbevelen!

Lorèn van der Geest namens Vice Benelux
17 februari 2020

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden? Wil je meer weten over mijn werkwijze en tarieven? Stuur me dan een berichtje via dit formulier.

Graag licht ik de samenwerkingsmogelijkheden persoonlijk toe en vertel ik wat meer over mezelf en hoe ik kinder- en familiefotografie commercieel toe zou passen. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik werk als gezinsfotograaf door heel Nederland en België, oa in Hilversum, Utrecht, Amsterdam

 

Day in My Life
Gonda Meurs
info@gondafotografie.nl
+31(0)6 447 447 99

KVK 54931940
Algemene voorwaarden
Privacy