Sophie Bonarius

Nadat ik een cursus Day in The Life fotografie had gedaan bij Gonda, heb ik haar gelijk gevraagd om ook een dag bij ons te komen fotograferen. Ik vond het een mooi verjaardagscadeau voor mijzelf, aangezien ik bijna nooit op de foto sta, maar de foto’s maak. Wat zijn we blij met het resultaat. Echt een inkijkje in ons leven en zo mooi vastgelegd door Gonda. Helemaal zoals het was, vol met wisselende emoties en bijzondere momenten die normaal niet vastgelegd worden. Met een grote glimlach op ons gezicht kijken we regelmatig in het prachtige fotoboek. Ook onze jongens vonden het een hele leuke dag en waren helemaal zichzelf, ondanks de aanwezigheid van Gonda met haar camera. Het voelde heel natuurlijk en zo was het ook echt! Nogmaals bedankt Gonda en we gaan je zeker nog eens vragen!

7 april 2021
Els Habraken
De Day in My life reportages van Gonda zijn prachtig, veelzijdig en heel ‘echt’: Ze zijn een hele mooie weergave van hoe het leven op dat moment is, vol vastgelegde emoties en kleine gezinsrituelen! Ik werd er ontzettend door geraakt! Het mooie album wat bij de reportage inbegrepen zit, zal ik voor altijd koesteren! En naast het prachtige resultaat, was het ook nog eens een hele gezellige middag. Gonda is een hele fijne, easy-going fotografe, waar iedereen in het gezin heel snel aan gewend raakte. Daardoor heeft ze de meest geweldige foto’s van ons gezin kunnen maken! Heel erg bedankt Gonda!
11 juni 2020
Anne Muhl

Door de workshop heb ik weer veel inspiratie gekregen, meer plezier in het fotograferen en weer een boost gekregen om hiermee verder te gaan. De tips die je gaf kwamen echt uit jezelf, je eigen tips en tricks en dat vond ik heel waardevol. De Facebook groep vind ik ook erg leuk, dan blijft het nog een beetje doorleven en heb ik het gevoel dat ik niet helemaal losgelaten word.

13 december 2019
1 2 3 5