verrassende content

Graag kijk ik samen naar de mogelijkheden om unieke en relevante content te ontwikkelen.

Familie fotografie maar dan anders

Wanneer we door de media bladeren, scrollen en swipen dan zien we vaak het perfecte plaatje. Allemaal geposeerde foto’s. Dit voegt zeker waarde toe maar zou het niet leuk zijn om eens wat vaker buiten de kaders te denken?

Ik fotografeer, vanuit het concept day in the life fotografie, jonge gezinnen in hun dagelijkse leven. Als ik door mijn lens kijk bekijk ik de wereld vanuit een kind. De interactie en verbinding tussen ouder en kind is echt prachtig! Deze vorm van fotografie vind ik dan ook zeker thuis horen in een mooi magazine of op social media. Niet het perfecte plaatje maar juist zoals het leven is. Graag kijk ik met je naar de samenwerkingsmogelijkheden voor unieke verrassende beelden.

reacties van mediapartners

Manon Proper

Gonda heeft een Day in My Life reportage gemaakt van ons drukke leven met vijf peuters (een tweeling van 3 en een drieling van 1). Het is zo bijzonder om te zien hoe ze momenten heeft vast weten te leggen die voor ons heel normaal zijn, maar die ons leven juist zo bijzonder maken. Ik had verwacht dat een dag met een fotograaf in huis voor veel onrust zou zorgen bij de kinderen (en bij mezelf) maar niets is minder waar. Binnen een paar minuten was iedereen al aan haar gewend. In een dag tijd heeft ze waanzinnig mooie foto’s van ons gezin gemaakt. Het ontbijten met z’n zevenen, het knutselen met de tweeling tijdens het slaapje van de drieling, het koken met vijf kleine kinderen om me heen, het bad ritueel en zelfs het verhaaltje lezen voor het slapengaan is allemaal vastgelegd en we zijn verrast door de gezelligheid en de liefde die van de foto’s afspat!

De manier van fotograferen is heel bijzonder en geeft ons echte dagelijkse leven goed weer. Ik weet zeker dat ik over een paar jaar naar de foto’s kijk en me nauwelijks kan voorstellen dat ons leven er ooit zo uit heeft gezien. Wat een gestructureerde chaos! Ik wil echt iedereen aanraden om een Day in My Life reportage bij Gonda te boeken. Deze foto’s zijn voor ons een hele mooie herinnering aan een super hectische maar vooral mooie periode in ons leven. Heel erg bedankt!

Manon Proper
14 maart 2018
Lot

Wat heb ik een heerlijke dag met Gonda gehad! Ze was er soms zonder dat ik door had dat ze er was. Wat mij betreft is dat de magie van een topfotograaf. Dit zorgt voor de mooiste familie momenten in een ongedwongen sfeer waarvan zij gouden plaatjes maakt. Ik heb een waanzinnige reportage gekregen vol momenten die ik zelf anders nooit heb kunnen gemaakt. Want eerlijk is eerlijk, vaak maak ik zelf mijn foto’s waarbij ik er zelf niet opsta. Deze reportage zit vol momenten van ons alle vijf en dat maakt hem extra bijzonder! Dank je wel Gonda voor deze waanzinnige shoot, je bent de beste!
Liefs, Lot

Lot Keckeis
25 februari 2019

make my day

Ben je enthousiast geworden? Wil je eens sparren over een samenwerking? Stuur me dan een berichtje via dit formulier.
Graag licht ik de samenwerkingsmogelijkheden persoonlijk toe en vertel ik wat meer over mezelf. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik werk als gezinsfotograaf door heel Nederland en België, oa in Hilversum, Utrecht, Amsterdam

 

Day in My Life
Gonda Meurs
info@gondafotografie.nl
+31(0)6 447 447 99

KVK 54931940
Algemene voorwaarden
Privacy