Lees hier de reacties van klanten die eerder een Day in My Life reportage hebben geboekt of een workshop bij mij gevolgd hebben.

Heb ik jou gefotografeerd of heb je deelgenomen aan een workshop en wil je hier een referentie achter laten? Super leuk! Scroll naar beneden op deze pagina en plaats jouw bericht. Bij voorbaat heel erg bedankt!

Day in the life fotograaf

Nadat ik bij een lieve vriendin had gezien wat voor fantastische foto’s Gonda had gemaakt van haar gezin wilde wij dit ook wel heel erg graag. Gonda kwam binnen en Pip was direct geïnteresseerd wat er in haar zwarte tas zat. Nadat Gonda daar haar fototoestel uit pakte, kon Pip niet achter blijven en kwam zij met haar speelgoed camera aanzetten. Kortom, binnen twee minuten was het ijs gebroken en hebben we een hele ontspannen leuke dag gehad. We zijn heerlijk op de fiets naar de markt gegaan, langs de kaasboer, bakker, visboer en daarna nog even lekker een kop thee gedronken bij Mout. Het was zo ontspannen en gewoon zoals het normaal ook ging, met hier en daar een driftbui, heel veel liefde en gezelligheid. Dit komt ook zo terug in alle foto’s, foto’s die we zelf niet zouden maken maar die nu vast staan en waar we enorm blij mee zijn.

Twijfel je? Niet doen, Gonda is elke cent waard!!!

Brenda, Sandra en Pip
6 juni 2019
Day in the Life reportage

Voor een ‘Mini Day in My Life’ is Gonda bij ons thuis geweest om drie uur uit ons gezinsleven te vereeuwigen. Ze kwam op een zondagmiddag en dan rommelen we het liefst maar wat aan. Zo ook op de middag van de shoot. Van tevoren vroeg ik me af of het misschien iets te saai zou zijn. Maar nee, met drie jonge basisschoolkinderen in huis gebeurt er meer dan genoeg. Gonda stond klaar om elk moment te vangen!
Het resultaat is een waanzinnige serie foto’s waarin we heel duidelijk de karakters van onze kinderen terugzien. Ook de sfeer van ons huidige gezin is haarscherp uitgebeeld: met afwisselend liefde, gezelligheid, humor, maar ook de nodige (concurrentie)strijd en chaos. En dat alles in drie uur fotografietijd :-). De foto’s zijn niet alleen heel waardevol voor nu, maar zeker ook voor ‘later’. Het is de investering dubbel en dwars waard geweest. Heel veel dank, lieve Gonda!

Familie Eilers
3 juni 2019
spontane fotografie

Wat heb ik een heerlijke dag met Gonda gehad! Ze was er soms zonder dat ik door had dat ze er was. Wat mij betreft is dat de magie van een topfotograaf. Dit zorgt voor de mooiste familie momenten in een ongedwongen sfeer waarvan zij gouden plaatjes maakt.
Ik heb een waanzinnige reportage gekregen vol momenten die ik zelf anders nooit heb kunnen gemaakt. Want eerlijk is eerlijk, vaak maak ik zelf mijn foto’s waarbij ik er zelf niet opsta. Deze reportage zit vol momenten van ons alle vijf en dat maakt hem extra bijzonder!
Dank je wel Gonda voor deze waanzinnige shoot, je bent de beste!
Liefs, Lot

Lot
25 februari 2019
Workshop gezinsfotografie

Via social media ben ik in contact gekomen met Gonda en haar manier van fotograferen spreekt mij enorm aan. Toen ik op haar website las dat ze ook workshops gaf was ik dan ook meteen nieuwsgierig. Echter, door mijn zwangerschap waren de groepsworkshops geen optie maar een 1-op-1 workshop wel. En wat ben ik blij dat ik voor deze mogelijkheid ben gegaan!

De eerste dag was bij haar thuis en heeft ze mijn theoretische kennis opgehaald en een hoop bijgeleerd. Tijdens de workshop paste ze het niveau en de snelheid van de leerstof moeiteloos aan aan mijn niveau en was er alle tijd voor mijn vragen. Zeker het bekijken van mijn eigen foto’s die, dan wel goed gelukt dan wel minder goed gelukt waren, was heel waardevol voor mij. Ook heeft ze de basis van lightroom uitgelegd zodat ik nu ook aan de slag kan met nabewerken.

De week erna kwam ze mijn kant op en hebben we in mijn huis geoefend met mijn eigen dochter. Een geweldige leerschool. Zoveel geleerd over compositie, belichting en het juiste moment pakken. En juist omdat het in mijn eigen huis was, heb ik hier heel veel aan want dat is toch de omgeving waar ik het meeste fotografeer.

Een absolute aanrader! Heel veel dank voor je hulp Gonda!

Emilie
16 januari 2019
Spontane gezinsfoto's

Heel blij met het resultaat van onze Day in My Life reportage. In het begin is het een beetje vreemd, maar dat was meer voor mij, de kids hadden er totaal geen probleem mee, en dan merk je eigenlijk niet meer dat ze er is. De foto’s zijn echt een weergave van ons! Of zoals een vriendinnetje zei: “Wow! Echt jullie!”

Heel heel blij mee!

Rita
1 september 2018

Gonda heeft een ‘Day in my Life’ fotoshoot gemaakt van ons drukke leven met vijf peuters (een tweeling van 3 en een drieling van 1). Het is zo bijzonder om te zien hoe ze momenten heeft vast weten te leggen die voor ons heel normaal zijn, maar die ons leven juist zo bijzonder maken. Ik had verwacht dat een dag met een fotograaf in huis voor veel onrust zou zorgen bij de kinderen (en bij mezelf) maar niets is minder waar. Binnen een paar minuten was iedereen al aan haar gewend. In een dag tijd heeft ze waanzinnig mooie foto’s van ons gezin gemaakt. Het ontbijten met z’n zevenen, het knutselen met de tweeling tijdens het slaapje van de drieling, het koken met vijf kleine kinderen om me heen, het badritueel en zelfs het verhaaltje lezen voor het slapengaan is allemaal vastgelegd en we zijn verrast door de gezelligheid en de liefde die van de foto’s afspat!
De manier van fotograferen is heel bijzonder en geeft ons echte dagelijkse leven goed weer. Ik weet zeker dat ik over een paar jaar naar de foto’s kijk en me nauwelijks kan voorstellen dat ons leven er ooit zo uit heeft gezien. Wat een gestructureerde chaos! Ik wil echt iedereen aanraden om een ‘Day in My Life’ fotoshoot bij Gonda te boeken. Deze foto’s zijn voor ons een hele mooie herinnering aan een super hectische maar vooral mooie periode in ons leven. Heel erg bedankt!!

Manon Proper
14 maart 2018
gezinsfotoshoot

Gonda heeft ons gezin een hele dag gevolgd voor ‘Day in My life’. Gonda is onzichtbaar aanwezig en dat is erg fijn. Onze kinderen waren snel gewend aan haar. Ze is een hele dag met ons mee geweest, bij alles wat ze hebben gedaan. Dit heeft erg leuke foto’s opgeleverd. Hele spontane, ongeplande foto’s zijn het resultaat. Het gebeurt niet vaak dat de driftbui van je peuter wordt gefotografeerd, maar het levert wel mooie foto’s op. Wij zijn er erg blij mee!

Gerleen Duerink
27 oktober 2017
Familie fotograaf 't Gooi

Gonda is een dag met ons op pad geweest om een rapportage te maken van een dag uit ons leven. Een enorme aanrader voor een gezin met jonge kinderen. Gonda weet momenten vast te leggen die jezelf niet vastlegt. Beelden die een verhaal vertellen. Ons verhaal. Heel bijzonder! Daarbij is Gonda een zeer prettige persoonlijkheid. Ze wist snel het vertrouwen van onze kinderen te winnen en is zeer aangenaam in de omgang. Gonda enorm bedankt voor de fijne dag en je prachtige rapportage! Groetjes, Roger, Ingrid, Ralph, Luuk en Mats

Ingrid Daamen
15 september 2017
Familie fotograaf Hilversum

In januari hebben we met Gonda een Day in My Life reportage gedaan. Hiervoor zou ze een halve dag meedraaien in ons huishouden. Een cadeautje was het dat het die dag net gesneeuwd had. Ze belde dan ook op of ze iets eerder zou komen om ook dit vast te leggen. Zo super attent! Dus met slee en al het bos in gegaan. Daar al wat mooie actieplaatjes geschoten. Daarna is ze de hele middag bij ons aan de gang geweest. Het fijne is dat je niet eens door hebt dat ze er is en daardoor ging iedereen gewoon zijn gang. Het eindresultaat was echt prachtig. De foto’s geven een perfect beeld zoals we als gezin zijn. Zo knap dat ze die sfeer heeft weten te vangen. Het is een documentaire in fotovorm die ik koester. Bedankt Gonda!

Chantal Monsma
10 maart 2017
Familie fotograaf Amsterdam

Gonda heeft ook de lifestyle newborn fotoshoots gemaakt van onze twee zoontjes. Voor de Day in My Life fotoshoot konden wij ons niet voorstellen hoe het zou gaan. In het begin is het even wennen dat je gewoon moet doen wat je altijd zou doen met je gezin, maar na een kwartiertje hadden wij al niet meer in de gaten dat er foto’s gemaakt werden door Gonda. Dit omdat het op een natuurlijke manier ging. Erg druk het gezinsleven met twee jonge kinderen dus daar ging alle aandacht naartoe. Gonda heeft ons gezin in 1 dag zo mooi vastgelegd: echt wie wij zijn! Het plezier straalt van de foto’s af en zelfs een driftbui wordt mooi vastgelegd! Spontane foto’s zonder te poseren en de dagelijkse bezigheden en tradities in beeld gebracht. Echt een aanrader! Leuk om later als de kids groter zijn om te laten zien hoe ons gezin toen (nu) was.

Familie van Eekeren
22 januari 2017

Laat een referentie achter

Verplichte velden

Hoe heb je de Day In My Life reportage ervaren?