Liefde voor fotografie

Boos, nee woedend was ik, de stoom kwam uit m’n oren……..
De liefde voor fotografie zat er al vroeg in. Toen ik 12 was zag ik in Oostenrijk een koe met zo’n grote ouderwetse koebel. De hele vakantie was ik al op zoek dus snel de camera…. rolletje vol! Mijn broer had vlak hiervoor een aantal, in mijn ogen, onzinnige foto’s van mijn vader genomen. Ik ben nog nooit zo boos geweest op mijn broer.
Na het afronden van een opleiding aan de Fotovakschool wist ik het helemaal zeker, dit wil ik doen, de rest van mijn leven!
De adrenaline die door mijn lijf gaat als ik met mijn camera rondloop, het geweldige gevoel bij het bekijken van mijn foto’s op het beeldscherm van mijn pc, maar ook de frustratie als een foto niet zo uitpakt als je vooraf gehoopt had, al deze emoties waren voor mij het bewijs dat ik hier meer mee wilde doen. In 2014 heb ik dan ook de knoop doorgehakt door mijn baan op te zeggen en 100% voor mijn fotografie te gaan. Tot op de dag van vandaag heb ik hier geen moment spijt van gehad!

Geen ‘say cheese’ glimlach

Al snel kwam ik er tijdens mijn eerste newbornreportages achter dat ik de momenten waarop er normaal gesproken niet gefotografeerd wordt de mooiste vond om vast te leggen. Het troosten als de baby huilt, het klungelen om een romper dicht te krijgen en het knuffelen met elkaar. Allemaal momenten waarop je échte emoties bij mensen ziet en wat is er nu mooier dan het vastleggen van deze emoties? Hier kan geen gemaakte ‘say cheese’ glimlach tegenop.

Toen ik zelf moeder werd kregen foto’s voor mij nog meer waarde. Zoveel mooie, grappige, onverwachte, gezellige en zeker ook frustrerende gezinsmomenten die iedere dag weer anders zijn. En zo onbevangen en vrij dat kinderen zijn, heerlijk! Ik kan zelf echt ontzettend genieten van mijn oudste zoon die van de wc komt en zijn broek tot zijn oksels heeft opgetrokken, of mijn jongste zoon die in 1 hap een hele boterham in zijn mond probeert te proppen. Dit soort momenten wil je gewoon in een doosje stoppen. Dat raakt me iedere dag en dat maakt waarom ik mij gespecialiseerd heb in day in the life reportages en Day in My Life heb opgericht. Bekijk onderstaand filmpje maar eens, dan zie je niet alleen mij stralen maar ook de kinderen en de ouders!

 

7En wie is Gonda verder?
Moeder… van drie hele knappe jongens, Jippe (9 jr), Abel (7 jr) en Moos (geboren oktober ’21)
Dol op… chocolade, veldbloemen, wijntjes drinken met vriendinnen, Madrid, tof ingerichte woonkamers, reizen (helaas met drie kleine kinderen te weinig), de fotoreportages in de LINDA en natuurlijk mijn eigen man!
Kan niet zonder… chocolade, muziek en mijn telefoon.
Stom… dat de zomer altijd zo snel voorbij gaat, druiven met pitjes, mensen die voorkruipen bij de kassa.
Bruidsfotograaf… Naast Day in the Life reportages fotografeer ik ook bruiloften. Bekijk mijn website www.gondafotografie.nl voor meer informatie en heel veel ongedwongen trouwfoto’s met échte emoties.

 

 

make my day

Ben je enthousiast geworden? Denk je, dat zou ik ook wel willen? Stuur me dan maar gewoon een berichtje 😉
Uiteraard beantwoord ik al je vragen, kan ik je meer informatie sturen of meer laten weten over mijn beschikbaarheid. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik werk als gezinsfotograaf door heel Nederland en België, oa in Hilversum, Utrecht, Amsterdam

 

Day in My Life
Gonda Meurs
info@gondafotografie.nl
+31(0)6 447 447 99

KVK 54931940
Algemene voorwaarden
Privacy