Familie Fotograaf Amsterdam - Fotoreportage

  • Moet je stiekem heel hard lachen als je peuter driftig wordt omdat hij een rode beker van jou heeft gekregen terwijl hij een groene wilt hebben?
  • Sta je zelf nooit op de foto omdat jíj degene bent die altijd de foto’s maakt?
  • Vind jij ook dat je kinderen veel te snel groot worden (tja, het is niet voor niets een cliché)?
  • Baal je ervan dat je foto’s nooit in een album terecht komen, maar op je pc of een harde schijf blijven staan?
  • Kun jij ook zo genieten van die kleine dagelijkse dingen in je gezin? Samen aan tafel een boterham eten voor de lunch, voorlezen voor het slapen gaan (oké ik geef toe, soms heb je hier echt geen zin in) en de ‘hulp’ die je krijgt tijdens het koken.

Laat mij dan het verhaal van jouw gezin vertellen met een mooie Day in My Life reportage!

Voor de reportage

Een Day in My Life reportage is niet zomaar een fotoreportage. Ik ben een hele dag in en rondom jullie huis en ga mee in de flow van jullie dagelijkse activiteiten. Ik vind het daarom belangrijk dat wij elkaar vooraf een keer gesproken en gezien heb. Voor iedere Day in My Life reportage plan ik dan ook een Skype of FaceTime gesprek in zodat we elkaar al een keer gezien hebben, we al globaal de invulling van de dag kunnen doornemen, ik mijn werkwijze kan uitleggen en jullie alle vragen die je hebt kunt stellen.
In dit filmpje kun je ook al een beeld krijgen hoe ik tijdens een Day in My Life reportage aan het werk ben.

De reportage zelf

Tijdens een Day in My Life reportage loop ik een halve óf hele dag met jullie mee tijdens de gewone dagelijkse bezigheden. Van het vastleggen van de chaos in de ochtend, het boodschappen doen, een kleurplaat maken en naar een voetbaltraining gaan tot en met het avondeten en het bedtijdritueel. Het belangrijkste is dat er niet geposeerd wordt! Het zijn juist de dagelijkse dingen die jouw gezin uniek maken en waar je graag nog heel lang op terug wilt kijken.

Na de reportage

Drie weken na de reportage ontvangen jullie een slideshow van jullie Day in My life reportage én een usb stick met een grote selectie van de mooiste foto’s in hoge resolutie. Bij een Day in My Life reportage van een halve dag zijn dit minimaal 75 foto’s en bij een hele dag minimaal 150 foto’s. Een Day in My Life reportage is een verhaal van jullie als gezin. Je wilt hier nog graag jaren op terugkijken en daarom zijn mijn Day in My Life reportages altijd inclusief een luxe foto album. Dit is een album met een linnen of (kunst)lederen kaft, lay-flat binding en dikke bladen waar jullie foto’s het best tot hun recht komen. Ik maak zelf een eerste opzet van jullie album en vervolgens gaan we samen bekijken of dit naar jullie wens is of dat er nog pagina’s aangepast moeten worden. Als we samen tot een mooie lay-out zijn gekomen ga ik het album voor jullie bestellen.
Willen jullie daarnaast nog graag foto’s uit de reportage laten uitvergroten om aan de muur op te hangen? Dit kan ik uiteraard ook voor jullie verzorgen. Ik werk hiervoor samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde leveranciers.

foto album day in the life