Kies voor een unieke gezins-fotoshoot

Wil jij jouw gezin op een unieke manier vastleggen? Dan is een gezinsfotoshoot in de vorm van Day in the Life fotografie iets voor jou! Laten we eens niet voor het perfecte plaatje gaan maar juist de momenten vastleggen die jouw gezin zo bijzonder en eigen maakt.

een gezellige gezinsfotoshoot

Je denkt vast wel eens ik zou wel leuke foto’s van mijn gezin willen maar dat poseren vind ik niks. Eerlijk gezegd, ik vind dat niet eens leuk. Ik hou juist van de spontane pure momenten in een gezin waarop iedereen gewoon lekker zich zelf is! Daarom is een gezinsfotoshoot bij mij altijd in de vorm van een day in the life reportage. Ik volg jullie een halve of hele dag in jullie dagelijkse leven. Want juist die dagelijkse dingen zijn bijzonder en wil je voor altijd herinneren. De pure échte gezinsmomenten die vertellen het verhaal van jouw gezin.

een mooie herinnering

Als fotograaf wil ik je graag laten zien hoe mooi jouw gezin is. Het perfecte plaatje bestaat namelijk niet. Kinderen brengen zoveel puurheid en vreugde. De ongedwongenheid van kinderen zorgt iedere keer weer voor de leukste foto’s. Een schaterlach, een lieve knuffel, een ondeugende blik maar natuurlijk ook een driftbui of een boze reactie. Al die momenten zijn zo mooi om vast te leggen. De tijd vliegt en voor je het weet zijn je kinderen groot. Daarom ben ik gedreven om een mooie herinnering in de vorm van een day in the life reportage te maken voor jullie. Tijdens zo’n gezinsfotoshoot hoeft helemaal niks, alles mag. Iedereen mag gewoon lekker zich zelf zijn.

Kennismaking voor een gezinsfotoshoot

Voordat we een gezinsfotoshoot doen wil ik altijd even kennis maken. Ik vind het belangrijk om jullie alvast te leren kennen en te weten of jullie nog specifieke wensen hebben. Tijdens de gezinsfotoshoot wordt er niks anders van jullie verwacht dan dat iedereen gewoon lekker zich zelf is en dat jullie gewoon doen wat jullie altijd doen.

Duur en prijzen van een gezinsfotoshoot

De kosten zijn afhankelijk van het pakket wat je kiest. Je kunt kiezen voor het pakket 3 uur, 6 uur of 12 uur. Meer informatie over de pakketten en bijhorende prijzen vind je hier. Uiteraard kijk ik graag met je naar de mogelijkheden dus mocht je een vraag hierover hebben neem contact met me op.

na de gezinsfotoshoot

Na de gezinsfotoshoot maak ik een ruime selectie van de foto’s en bewerk ik deze. Je ontvangt deze selectie van de mooiste foto’s in hoge resolutie. En, omdat een reportage echt een verhaal van jullie is maak ik een mooi luxe fotoalbum.

Ben je benieuwd? Neem via onderstaand formulier contact met me op of kijk eens op deze pagina voor meer foto’s en mijn tarieven.

make my day

Ben je enthousiast geworden? Denk je, dat zou ik ook wel willen? Stuur me dan maar gewoon een berichtje 😉

Uiteraard beantwoord ik al je vragen, kan ik je meer informatie sturen of meer laten weten over mijn beschikbaarheid. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik werk als gezinsfotograaf door heel Nederland en België, oa in Hilversum, Utrecht, Amsterdam

 

Day in My Life
Gonda Meurs
info@gondafotografie.nl
+31(0)6 447 447 99

KVK 54931940
Algemene voorwaarden
Privacy