Een gezinsfotograaf die jouw gezin uniek vastlegt

Kinderen worden veel te snel groot! Des te leuker om jullie vast te leggen zoals jullie nu zijn. Als gezinsfotograaf leg ik niet het perfecte plaatje vast maar juist de momenten die jouw gezin zo bijzonder en eigen maakt.

Day in the life gezinsfotograaf

Een gezinsfotoshoot bij mij is altijd in de vorm van een day in the life reportage. Ik volg jullie een halve of hele dag in jullie dagelijkse leven. Dit betekent gewoon lekker jullie zelf zijn en geen geposeerde foto’s. Juist de dagelijkse momenten maken jullie namelijk bijzonder als gezin. Een day in the life gezinsfotoshoot is dan ook een gezellige dag waarop veel gelachen wordt maar waar ook een boze reactie en een traan bij horen. Ik leg jullie leven vast zoals het echt is. Want in jullie natuurlijke element zijn jullie op jullie allermooist!

een bijzondere herinnering

Iedere keer weer word ik geraakt door de verbinding en interactie in een gezin. De knuffels, spontane momentjes en een glimlach die de emotie en liefde voor elkaar laten zien. Dat is zo puur! Daar kan voor mij echt geen geposeerde foto tegenop. Daarom ben ik gedreven als gezinsfotograaf het verhaal van jouw gezin vertellen. Zodat jullie met een glimlach kunnen terugkijken naar deze bijzondere periode.

Kennismaken met mij, de gezinsfotograaf

Wanneer jullie een shoot boeken plannen we een datum voor de shoot maar daarvoor wil ik ik dat jullie kennis maken met mij Gonda, de gezinsfotograaf. Zodat jullie weten wie heel de dag met jullie op pad gaat. Ik vind het belangrijk om jullie alvast te leren kennen. Het ijs is dan gebroken en het voelt vertrouwd op de dag van de gezinsfotoshoot. Ook vind ik het fijn om te weten of jullie nog bepaalde voorkeuren hebben, wat voor jullie belangrijk is als gezin, of jullie naar een bepaalde locatie willen, etc.

Duur en prijzen van een gezinsfotoshoot

Als gezinsfotograaf kan ik natuurlijk uren doorgaan met mijn passie maar het is aan jullie hoe lang de fotoshoot duurt. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten: 3 uur, 6 uur of 12 uur. De prijs is dan ook afhankelijk van het pakket wat je afneemt. Meer informatie over de pakketten en bijhorende prijzen vind je hier. Uiteraard kijk ik graag met je naar de mogelijkheden dus mocht je een vraag hierover hebben neem contact met me op.

het resultaat

Na de fotoshoot ga ik bezig met het uitzoeken/bewerken van de foto’s. Hiervan maak ik een ruime selectie. Inmiddels heb ik ruime ervaring als gezinsfotograaf en pik ik de leukste en mooiste foto’s eruit. Je ontvangt deze selectie van de mooiste foto’s in hoge resolutie. En, omdat een reportage echt een verhaal van jullie is maak ik een mooi luxe fotoalbum.

Ben je benieuwd? Neem via onderstaand formulier contact met me op of kijk eens op deze pagina voor meer foto’s en mijn tarieven.

make my day

Ben je enthousiast geworden? Denk je, dat zou ik ook wel willen? Stuur me dan maar gewoon een berichtje 😉

Uiteraard beantwoord ik al je vragen, kan ik je meer informatie sturen of meer laten weten over mijn beschikbaarheid. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik werk als gezinsfotograaf door heel Nederland en België, oa in Hilversum, Utrecht, Amsterdam

 

Day in My Life
Gonda Meurs
info@gondafotografie.nl
+31(0)6 447 447 99

KVK 54931940
Algemene voorwaarden
Privacy