Een gezinsfotoshoot in Soest, op zorgboerderij Birktzicht, tussen de koeien, paarden en kippen, met een gezin waar ik al een paar keer eerder mocht komen. Hoe heerlijk is dat! Nog net voordat de scholen moesten sluiten i.v.m. corona mocht ik bij Marissa, Martijn, Teun en Saar een middag langskomen voor een Day in My Life reportage.

Eerst nog even knutselen aan je kartonnen huis, waarna we naar buiten gingen voor een rondje over de boerderij. Dit rondje wordt dagelijks gemaakt dus hoe leuk om het eindelijk eens vastgelegd te hebben. De eerste stop was de grote schuur waar Teun, tussen de kalfjes, met wat spijkers en een stuk hout regelmatig gaat timmeren. Hond Pim bekijkt het van een afstandje en vindt het wel goed allemaal. Daarna kijken of er nog eieren liggen bij de kippen, maar helaas, geen eieren. Of toch? Terwijl Marissa het hok alweer dicht wil doen legt een kip een ei. Voor Teun de eerste keer dat hij dit zag, en zijn reactie was dan ook goud waard! Na de kippen waren de koeien aan de beurt, maar niet te dichtbij want de koeien zijn niet Teun’s favoriet ;-). Saar slaapt intussen lekker verder in de wagen en geniet van de buitenlucht. Door de modder nog even kijken bij Marissa’s grote trots, haar paarden en lekker stampen in de plassen.

Laarzen uit, en deze gezinsfotoshoot in Soest eindigde binnen in de woonkamer. Nog even een boekje lezen en een paar gezinsportretten maken en mijn middag zat er alweer op. Na een bruiloft en zwangerschapsreportage was het heerlijk dat ik weer eens terug mocht komen bij dit gezin, en het gewone leven op hun boerderij mocht vastleggen!

Ook geïnteresseerd in een gezinsfotoshoot in de vorm van day in the life fotografie? Lees dan meer over de verschillende mogelijkheden voor een reportage.

gezinsfotograaf in Soest gezinsfotograaf in Soest fotoshoot in Soest fotoshoot in Soest fotoshoot in Soest fotoshoot in Soest fotoshoot in Soest fotoshoot in Soest fotoshoot in Soest fotoshoot in Soest fotoshoot in Soest fotoshoot in Soest fotoshoot in Soest fotoshoot in Soest gezinsfotograaf in Soest fotoshoot in Soest fotoshoot in Soest fotoshoot in Soest fotoshoot in Soest fotoshoot in Soest fotograaf in Soest fotograaf in Soest fotograaf in Soest fotograaf in Soest fotograaf in Soest fotograaf in Soest fotograaf in Soest fotograaf in Soest gezinsfotograaf in Soest gezinsfotograaf in Soest gezinsfotograaf in Soest gezinsfotograaf in Soest