Sfeervolle foto's

Als fotograaf kinderopvang geef ik een sfeervol beeld van jouw kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of BSO. Precies zoals een dag op de opvang eruit ziet.

Iedereen in zijn element

Ben je op zoek naar een fotograaf voor jouw kinderopvang? Ik fotografeer, vanuit het concept day in the life fotografie baby’s, dreumesen, peuters, kleuters en kinderen maar ook de leidsters terwijl ze bezig zijn met hun eigen ding. De interactie en verbinding tussen de kinderen en leidsters geven een mooi en puur beeld.

Juist de momenten waarop iedereen gewoon lekker zich zelf is leg ik vast. Dit kan tijdens het spelen zijn, het maken van een tekening, het eten, maar ook foto’s van de kleine tussendoor momentjes zoals het aantrekken van jassen en schoenen en het wassen van de handen. Wat er op een normale dag gebeurt is de enige leidraad tijdens mijn reportages. Ik weet als fotograaf kinderopvang én als moeder hoe belangrijk het is om het ritme van de dag te volgen. Baby’s hoeven dus niet eerder uit bed gehaald te worden en het binnen spelen hoeft niet vervangen te worden door buiten spelen. Ook werk ik zo onopvallend mogelijk, ik gebruik geen grote lampen en flitsers en werk alleen maar met natuurlijk licht.

Day in the life fotografie is een onderscheidende manier om jouw locatie te laten zien. De foto’s geven een heel goed beeld van een dag op een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of BSO. Graag kijk ik met je naar de mogelijkheden!

reacties van klanten

Gonda is de vaste fotograaf voor kinderopvang ’t Kukelesaantje. Zij heeft de foto’s voor onze website en social media gemaakt en maakt jaarlijks een teamfoto. Daarnaast is steeds bij onze hoogtepunten gedurende het jaar, zoals onze zomer/winterfeesten en teamuitjes. Ze heeft humor en tovert met haar camera’s met veel geduld de mooiste foto’s.

Eline van der Heide
eigenaresse kinderdagverblijf ‘t Kukelesaantje

Niet alleen het eindresultaat is hetgene waar we enorm blij mee zijn maar ook de samenwerking met Gonda. Gonda is een fijne en rustige fotograaf die weet wat ze doet. Ze weet zich aan te passen aan elke situatie en ziet elk klein moment om vast te leggen. Dit was de eerste keer dat we samen met Gonda hebben samengewerkt, maar zeker niet de laatste keer.

Maaike Nieuwland
Go Kinderopvang

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden? Wil je meer weten over mijn werkwijze als fotograaf op een kinderopvang en tarieven? Stuur me dan een berichtje via dit formulier.

Graag licht ik de samenwerkingsmogelijkheden persoonlijk toe en vertel ik wat meer over mezelf en hoe ik day in the life fotografie voor een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of BSO toe zou passen. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik werk als gezinsfotograaf door heel Nederland en België, oa in Hilversum, Utrecht, Amsterdam

 

Day in My Life
Gonda Meurs
info@gondafotografie.nl
+31(0)6 447 447 99

KVK 54931940
Algemene voorwaarden
Privacy