Familie fotograaf Amsterdam

Feestdagen actie: Mini Day in My Life reportage!

Sinterklaas is in het land en daar horen cadeautjes bij! Ik heb een hele leuke actie bedacht voor iedereen die heel graag een Day in My Life reportage van zijn eigen gezin wilt laten maken of een reportage cadeau wilt geven.

Wat houdt de actie precies?

Ik kom 3 uur fotograferen en maak mooie documentaire foto’s van jouw gezin. Geen foto’s met een ‘cheese’ glimlach, maar échte emoties tijdens de dagelijkse momenten, een uitstapje naar de kinderboerderij of een lekkere strandwandeling. Na de reportage krijg je een hele toffe serie foto’s (digitaal in hoge resolutie) én een klein foto album met jullie mooiste foto’s! Plan je de reportage op korte termijn in, dan heb je meteen een leuk cadeautje voor opa en oma onder de kerstboom ! Vind je het leuker om dit cadeau te doen? Dit kan ook, ik heb namelijk cadeaubonnen die heel leuk zijn om te geven.

De prijs voor dit allemaal is normaal gesproken € 490,- maar nu…… € 290,- !
Dit is inclusief 3 uur fotografie, een serie foto’s in hoge resolutie én een foto album. Een unieke kans dus! Let op: deze actie is slechts te boeken t/m 5 december 2018 dus wacht niet te lang. Het inplannen van een reportage kan tot 1 mei 2019, dus je hebt nog even :-).

Wil je deze bijzondere kans niet missen? Stuur dan een email naar info@gondafotografie.nl met als onderwerp ‘feestdagen actie’. Ik zal dan ook meer informatie geven over de voorwaarden.