Een unieke Familie fotoshoot

Wil je een bijzondere familie fotoshoot van jouw familie of gezin? Dan zit je bij mij goed. Een familie fotoshoot is bij mij niet standaard. Ik maak unieke foto’s van jouw gezin of familie tijdens een gewone of bijzondere dag in de vorm van day in the life fotografie. 

Day in the life familie fotoshoot

Een familie fotoshoot hoeft helemaal geen standaard fotoshoot te zijn, juist niet! Sterker nog, ik doe geen geposeerde fotoshoots. Ik maak foto’s in de vorm van day in the life fotografie. Dat is een familie fotoshoot waarbij jullie gewoon lekker jullie zelf kunnen zijn. Ik leg jullie vast op een gewone of bijzondere dag zoals een dag thuis met jouw gezin, een verjaardag van oma, een familie- of vriendenuitje, een oppasdag van opa of oma. Door middel van mooie unieke foto’s vertel ik het verhaal van jouw familie of gezin!

Kleine, grootse momenten

Ik draai dus met jullie mee tijdens jullie gewone of juist bijzondere dag. Daarom is een familie fotoshoot bij mij dan ook hartstikke relaxed. Niks moet, alles mag. Op deze dag leg ik de interactie en verbinding tussen jullie vast. Want juist die kleine momenten zoals een schaterlach, een liefdevolle knuffel, een knipoog, de reactie van jouw kinderen, dat zijn grote momenten. De échte momenten, daar gaat het om! Door een familie fotoshoot worden deze momenten een tastbare herinnering voor jou en je dierbaren.

Voor een familie fotoshoot

Voordat we een fotoshoot plannen wil ik graag van te voren een keer afspreken, dit kan telefonisch. Dan hebben we elkaar alvast leren kennen en weet ik wat jullie wensen zijn. Tijdens de familie fotoshoot wordt er niks anders van jullie verwacht dan dat iedereen gewoon zijn ding doet!

Duur en prijzen van een familie fotoshoot

Voor een day in te life reportage kun je kiezen uit 3 pakketten, 3 uur, 6 uur of 12 uur. Dit zijn de pakket mogelijkheden maar we kunnen natuurlijk ook kijken naar wat je wensen zijn. Waarschijnlijk ben je benieuwd naar de prijzen of wil je hier meer over weten. Meer informatie over de pakketten en bijhorende prijzen vind je dan ook hier.

Het resultaat

Na afloop van de familie fotoshoot ga ik bezig met het uitzoeken/bewerken van de foto’s. Hiervan maak ik een ruime selectie. Je ontvangt deze selectie van de mooiste foto’s in hoge resolutie. En, omdat een reportage echt een verhaal van jullie is maak ik een mooi luxe fotoalbum.

Ben je benieuwd? Neem via onderstaand formulier contact met me op of kijk eens op deze pagina voor meer foto’s en mijn tarieven.

make my day

Ben je enthousiast geworden? Denk je, dat zou ik ook wel willen? Stuur me dan maar gewoon een berichtje 😉

Uiteraard beantwoord ik al je vragen, kan ik je meer informatie sturen of meer laten weten over mijn beschikbaarheid. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik werk als gezinsfotograaf door heel Nederland en België, oa in Hilversum, Utrecht, Amsterdam

 

Day in My Life
Gonda Meurs
info@gondafotografie.nl
+31(0)6 447 447 99

KVK 54931940
Algemene voorwaarden
Privacy