unieke foto's met een Familie fotografie reportage

Een familie fotografie reportage bij mij is geen standaard fotoshoot maar juist jouw familie of gezin vastgelegd precies zoals iedereen is. Wil je dus spontane en ongedwongen foto’s van jouw gezin of familie? Dan zit je goed! Juist de pure bijzondere momenten zijn de mooiste herinnering.

Day in the life familie fotografie

Wil je jouw familie vastleggen in een familie fotografie reportage? Foto’s van jouw gezin of familie zoals jullie echt zijn? Foto’s die jullie verhaal vertellen? Ik maak foto’s in de vorm van day in the life fotografie. Dat is documentaire familie fotografie. Niet het perfect plaatje, geen geposeerde foto’s, gewoon iedereen zoals hij of zij is en juist de interactie en verbinding tussen jullie. Met als resultaat unieke foto’s van jouw familie. De échte momenten, daar gaat het om!

Een dag met veel plezier

Een day in the life reportage is een dag of halve dag met jouw gezin of familie. Day in the life familie fotografie kan voor een bijzondere of juist gewone dag zoals de verjaardag van jouw moeder, een dag thuis met jouw gezin, een weekendje weg met heel de familie of vrienden of opa en oma die op jouw kinderen passen. Dus het maakt eigenlijk niet uit wat voor dag het is. Ik volg jullie dan op de voet en het is echt zo, je hebt al snel niet meer door dat ik er ben. Ik leg jullie vast zoals jullie zijn. Daarom word ik iedere keer weer blij van het resultaat van een familie fotografie reportage. De pure échte momenten worden een tastbare herinnering voor jou en je dierbaren!

Verwachtingen tijdens de familie fotografie reportage

Ik vind het belangrijk dat we elkaar vooraf een keer gesproken of gezien hebben. Zodat ik weet wat jullie wensen zijn en we elkaar al hebben leren kennen. Zo kan ik tijdens de familie fotografie reportage gezellig met jullie meedoen.

Duur en prijzen van een familie fotografie reportage

Voor een day in te life reportage kun je kiezen uit 3 pakketten, 3 uur, 6 uur of 12 uur. Waarschijnlijk wil je daar meer toelichting op. Meer informatie over de pakketten en bijhorende prijzen vind je hier.

Levering van de foto’s 

Ten slotte ga ik de fotoshoot bezig met het uitzoeken/bewerken van de foto’s. Hiervan maak ik een ruime selectie. Je ontvangt deze selectie van de mooiste foto’s in hoge resolutie. En, omdat een reportage echt een verhaal van jullie is maak ik een mooi luxe fotoalbum.

Ben je benieuwd? Neem via onderstaand formulier contact met me op of kijk eens op deze pagina voor meer foto’s en mijn tarieven.

make my day

Ben je enthousiast geworden? Denk je, dat zou ik ook wel willen? Stuur me dan maar gewoon een berichtje 😉

Uiteraard beantwoord ik al je vragen, kan ik je meer informatie sturen of meer laten weten over mijn beschikbaarheid. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik werk als gezinsfotograaf door heel Nederland en België, oa in Hilversum, Utrecht, Amsterdam

 

Day in My Life
Gonda Meurs
info@gondafotografie.nl
+31(0)6 447 447 99

KVK 54931940
Algemene voorwaarden
Privacy