zoveel mooie momenten

Er zijn zoveel mooie, grappige, onverwachte, gezellige en zeker ook frustrerende gezinsmomenten. Daar wil ik graag een tastbare herinnering van maken!

Day in the life fotografie
Day in the life fotografie

Het perfecte plaatje

We vinden dat we van alles moeten, we willen overal bij zijn. Het valt niet mee om als ouders alle ballen hoog te houden. Maar is het niet zo dat een huis met kinderen nooit opgeruimd is, dat kinderen soms lastig zijn, dat je niet altijd geduld hebt maar dat ze zo veel puurheid en vreugde brengen? Is dat niet het echte leven? Is dat niet juist mooi om vast te leggen? Want de tijd vliegt, voor je het weet zijn ze groot en wat is dan je mooiste herinnering? Juist. Die mooie spontane momenten, de ongedwongenheid van je kinderen, de liefde tussen jullie. Dat is het perfecte plaatje!

Day in the life fotografie
Day in the life fotografie
Day in the life fotografie
Day in the life fotograaf
Day in the life fotograaf
Day in the life fotografie

een Gezellige dag

Een Day in My Life reportage is een gezellige dag vol met quality time. Ik ga gewoon mee in de flow van jullie dagelijkse dingen.

Omdat het deze dag om jullie draait vind ik het belangrijk dat wij elkaar vooraf een keer gesproken of gezien hebben. Tijdens de reportage kom ik met jullie meedraaien. Jullie gaan doen wat jullie graag samen doen, ik volg wel! Je zult snel merken dat het vanzelf gaat. 3 weken na deze gezellige dag ontvang je een grote selectie van de mooiste foto’s in hoge resolutie. En, omdat een reportage een verhaal van jullie als gezin is maak ik een mooi luxe fotoalbum. Zodat je altijd terug kunt bladeren en deze fijne dag weer opnieuw kunt beleven!

Een Day in My Life reportage is een verhaal van jullie als gezin. Hoe lang dat verhaal wordt is aan jou, maak een keuze uit een van de onderstaande pakketten.

jullie gezin,

jullie verhaal

reacties van gezinnen

Els Habraken
De Day in My life reportages van Gonda zijn prachtig, veelzijdig en heel ‘echt’: Ze zijn een hele mooie weergave van hoe het leven op dat moment is, vol vastgelegde emoties en kleine gezinsrituelen! Ik werd er ontzettend door geraakt! Het mooie album wat bij de reportage inbegrepen zit, zal ik voor altijd koesteren! En naast het prachtige resultaat, was het ook nog eens een hele gezellige middag. Gonda is een hele fijne, easy-going fotografe, waar iedereen in het gezin heel snel aan gewend raakte. Daardoor heeft ze de meest geweldige foto’s van ons gezin kunnen maken! Heel erg bedankt Gonda!
Els Habraken
11 juni 2020
Brenda, Sandra en Pip

Nadat ik bij een lieve vriendin had gezien wat voor fantastische foto’s Gonda had gemaakt van haar gezin wilde wij dit ook wel heel erg graag. Gonda kwam binnen en Pip was direct geïnteresseerd wat er in haar zwarte tas zat. Nadat Gonda daar haar fototoestel uit pakte, kon Pip niet achter blijven en kwam zij met haar speelgoed camera aanzetten. Kortom, binnen twee minuten was het ijs gebroken en hebben we een hele ontspannen leuke dag gehad. We zijn heerlijk op de fiets naar de markt gegaan, langs de kaasboer, bakker, visboer en daarna nog even lekker een kop thee gedronken bij Mout. Het was zo ontspannen en gewoon zoals het normaal ook ging, met hier en daar een driftbui, heel veel liefde en gezelligheid. Dit komt ook zo terug in alle foto’s, foto’s die we zelf niet zouden maken maar die nu vast staan en waar we enorm blij mee zijn.

Twijfel je? Niet doen, Gonda is elke cent waard!!!

Brenda, Sandra en Pip
6 juni 2019
Familie Eilers

Voor een ‘Mini Day in My Life’ is Gonda bij ons thuis geweest om drie uur uit ons gezinsleven te vereeuwigen. Ze kwam op een zondagmiddag en dan rommelen we het liefst maar wat aan. Zo ook op de middag van de shoot. Van tevoren vroeg ik me af of het misschien iets te saai zou zijn. Maar nee, met drie jonge basisschoolkinderen in huis gebeurt er meer dan genoeg. Gonda stond klaar om elk moment te vangen! Het resultaat is een waanzinnige serie foto’s waarin we heel duidelijk de karakters van onze kinderen terugzien. Ook de sfeer van ons huidige gezin is haarscherp uitgebeeld: met afwisselend liefde, gezelligheid, humor, maar ook de nodige (concurrentie)strijd en chaos. En dat alles in drie uur fotografietijd :-). De foto’s zijn niet alleen heel waardevol voor nu, maar zeker ook voor ‘later’. Het is de investering dubbel en dwars waard geweest. Heel veel dank, lieve Gonda!

Familie Eilers
3 juni 2019
Sophie Bonarius

Nadat ik een cursus Day in The Life fotografie had gedaan bij Gonda, heb ik haar gelijk gevraagd om ook een dag bij ons te komen fotograferen. Ik vond het een mooi verjaardagscadeau voor mijzelf, aangezien ik bijna nooit op de foto sta, maar de foto’s maak. Wat zijn we blij met het resultaat. Echt een inkijkje in ons leven en zo mooi vastgelegd door Gonda. Helemaal zoals het was, vol met wisselende emoties en bijzondere momenten die normaal niet vastgelegd worden. Met een grote glimlach op ons gezicht kijken we regelmatig in het prachtige fotoboek. Ook onze jongens vonden het een hele leuke dag en waren helemaal zichzelf, ondanks de aanwezigheid van Gonda met haar camera. Het voelde heel natuurlijk en zo was het ook echt! Nogmaals bedankt Gonda en we gaan je zeker nog eens vragen!

Sophie Bonarius
7 april 2021

make my day

Ben je enthousiast geworden? Denk je, dat zou ik ook wel willen? Stuur me dan maar gewoon een berichtje 😉

Uiteraard beantwoord ik al je vragen, kan ik je meer informatie sturen of meer laten weten over mijn beschikbaarheid. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik werk als gezinsfotograaf door heel Nederland en België, oa in Hilversum, Utrecht, Amsterdam

 

Day in My Life
Gonda Meurs
info@gondafotografie.nl
+31(0)6 447 447 99

KVK 54931940
Algemene voorwaarden
Privacy