day in the life fotografie

Het vastleggen van dagelijkse momenten die zo vanzelfsprekend zijn.

Day in the life fotografie,

het verhaal van jouw gezin

De tijd vliegt. Het is cliché maar waar, je kinderen worden snel groot. En ondertussen vinden we dat we van alles moeten en rennen van hot naar her. Daarom juist ben ik day in the life fotografie gaan doen. Laten we wat vaker stil staan bij het dagelijkse leven. De pure momenten koesteren. Je hebt een prachtig gezin vol liefde en hoe mooi is het als je daar een tastbare herinnering van maakt?

Day in the life fotografie is documentaire familiefotografie. Dat betekent dat ik geen geposeerde foto’s maak maar juist de interactie en verbinding binnen jouw gezin vast leg. Een ongedwongen schaterlach, een liefkozende knuffel, een driftige reactie, de pure échte gezinsmomenten

Een prachtig en uniek document

Day in the life fotografie is dus geen gewone fotografie, het is een gezinsdocumentaire. Het vertelt een verhaal. Het is een prachtig en uniek document van het leven in je gezin zoals het op dit moment écht is. Niet alleen hoe iedereen eruit ziet maar hoe iedereen is. Zodat je voor altijd terug kunt kijken naar jouw mooie gezin.

Hoe gaat dat zo’n reportage?

Tijdens een day in the life reportage loop ik een halve óf hele dag met jullie mee tijdens de gewone dagelijkse bezigheden. Van het vastleggen van de chaos in de ochtend, het boodschappen doen, een kleurplaat maken en naar een voetbaltraining gaan tot en met het avondeten en het bedtijdritueel. De enige voorwaarde is dat iedereen precies doet zoals hij of zij altijd doet.

Een Day in My Life reportage is een verhaal van jullie als gezin. Om het makkelijk te maken zijn er verschillende day in the life fotografie pakketten. Je kunt kiezen uit een mini shoot, een hele dag of een halve dag. Klik hier voor meer informatie.

Day in the life fotografie voor jou en je dierbaren

Ik praat natuurlijk over een reportage van jouw gezin maar day in the life fotografie kan veel meer zijn. Een bijzondere of juist gewone dag zoals de verjaardag van jouw moeder, opa en oma die op jouw kinderen passen, een weekendje weg met heel de familie of vrienden, een werkdag, een kinderfeestje. Momenten die je dan beleeft worden een tastbare herinnering voor jou en je dierbaren!

Ben je benieuwd? Neem via onderstaand formulier contact met me op of kijk eens op deze pagina voor meer foto’s en mijn tarieven.

make my day

Ben je enthousiast geworden? Denk je, dat zou ik ook wel willen? Stuur me dan maar gewoon een berichtje 😉

Uiteraard beantwoord ik al je vragen, kan ik je meer informatie sturen of meer laten weten over mijn beschikbaarheid. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik werk als gezinsfotograaf door heel Nederland en België, oa in Hilversum, Utrecht, Amsterdam

 

Day in My Life
Gonda Meurs
info@gondafotografie.nl
+31(0)6 447 447 99

KVK 54931940
Algemene voorwaarden
Privacy