Awards

Het grootste compliment is een glimlach van een klant maar een award winnen is toch ook echt iets om trots op te zijn!

Documentaire fotografie awards

Het zijn de kroontjes op het werk, die awards. Day in the life fotografie is echt mijn passie. Ik vind het dan ook leuk om de beste foto’s voor verschillende awards in te zenden. Natuurlijk doe ik dat omdat ik trots ben op het resultaat maar vooral omdat leerzaam is om beoordeeld te worden door -meestal- de beste fotograferen ter wereld.

Family Photojournalist Association

De Famliy Photojournalist Association (FPJA) bekroont wereldwijd de beste documentaire familiefoto’s. In de jury zitten verschillende internationale foto journalisten en Pulitzer prijs winnaars. Inmiddels zijn al een groot aantal foto’s bekroond met een award, en in 2019 ben ik op de 12e plaats wereldwijd geëindigd, een prestatie waar ik super trots op ben!

 

Documentary Family Awards

De Documentary Family Awards (DFA) is opgericht door Kirsten Lewis, de grondlegger van Day in the Life fotografie. De missie van DFA hebben zij als volgt omschreven: “We provide a platform to celebrate the very best modern documentary family photography from around the world, while also nurturing and supporting its growth through open online educational events. We work to create the most transparent judging process by streaming the final round of judging for anyone to watch, providing a unique opportunity for everyone involved to learn how to make better photographs.”Zowel in de categorie ‘nothing is better than real life’ en ‘holidays’ heb ik een DFA award gewonnen. Aangezien het niveau van de deelnemende fotografen ontzettend hoog is, betekenen deze twee awards erg veel voor mij. 

Make my day

Ben je enthousiast geworden? Denk je, dat zou ik ook wel willen? Stuur me dan maar gewoon een berichtje via dit formulier 😉

Uiteraard beantwoord ik al je vragen, kan ik je meer informatie sturen of meer laten weten over mijn beschikbaarheid. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik werk als gezinsfotograaf door heel Nederland en België, oa in Hilversum, Utrecht, Amsterdam

 

Day in My Life
Gonda Meurs
info@gondafotografie.nl
+31(0)6 447 447 99

KVK 54931940
Algemene voorwaarden
Privacy