Ben jij ook geen voorstander van de geposeerde newbornfoto’s, maar wil jij juist een spontane newbornfoto van jouw baby waar de liefde voor jouw kindje vanaf spat? Dan is een Day in My Life newborn reportage iets voor jullie. Ik leg momenten vast die horen bij die bijzondere eerste periode. Momenten die in de eerste weken en maanden van je baby misschien heel vanzelfsprekend zijn, maar die ook weer heel snel voorbij gaan en niet meer terug komen. En ik spreek uit eigen ervaring, als mamma van twee jongens van inmiddels 5 en 7 jaar, dat je deze momenten soms echt kunt missen :-). Je kleintje in bad doen, lekker kroelen op bank, een flesje geven of het heerlijke gevoel van je baby aan je borst. Hoe fijn is het dan dat je in gedachten weer helemaal terug kunt gaan naar deze momenten door een mooie serie foto’s te bekijken?

Portret met broers of zussen
Natuurlijk maak ik ook een mooie close-up van je baby, inclusief details zoals kleine handjes en voetjes. En als er grote broers of zussen zijn, dan mag een mooi spontaan portret met grote broer en/of zus ook niet ontbreken.

Wanneer plan je een newborn reportage?
Een Day in My Life newborn reportage plan ik meestal in als de baby tussen de twee weken en drie maanden oud is. Een reportage duurt ongeveer drie uur. Misschien denk je wel, dat is lang, maar dat valt reuze mee. Door deze tijd te nemen kunnen we verschillende momenten fotograferen zonder dat we hoeven te haasten. Als je baby tussendoor even verdrietig is, is dat dus ook helemaal niet erg en hoef je je daar niet opgelaten over te voelen. Integendeel zelfs, troost momenten als deze leveren de mooiste foto’s op. Neem vooral een kijkje bij de foto’s in dit blog zodat je een goed beeld kunt krijgen van de foto’s die ik maak tijdens een Day in My Life newborn reportage.

Album
Al mijn reportages zijn trouwens inclusief een mooi album. Ik weet heel goed hoe druk je kunt zijn met een baby :-), dan komt het maken van zo’n album er niet meer van en staan die foto’s drie jaar later nog steeds alleen maar in een mapje op je pc. Uiteraard krijg je de foto’s ook als digitaal bestand zodat je jouw trots door kunt sturen naar alle oma’s, opa’s en andere trotste familieleden en vrienden.

Wil jij ook zo’n spontane newbornfoto van jouw baby? Bezoek dan deze pagina voor meer informatie. De mini reportage van drie uur is het best geschikt voor een Day in My Life newborn reportage.

Heb je na het bekijken van dit blog nog vragen over een Day in My Life newborn reportage, vul dan mijn contactformulier in en je hoort dan zo snel mogelijk van mij!

 

spontane newbornfoto spontane newbornfoto spontane newbornfoto spontane newbornfoto newborn fotograaf Hilversum newborn fotograaf Hilversum newborn fotograaf Hilversum newborn fotograaf Hilversum newborn fotograaf Hilversum newborn fotograaf Hilversum newborn fotograaf 't Gooi newborn fotograaf 't Gooi newborn fotograaf 't Gooi newborn fotograaf 't Gooi newborn fotograaf 't Gooi newborn fotograaf 't Gooi newborn fotograaf 't Gooi newborn fotograaf 't Gooi newborn fotograaf 't Gooi newborn fotograaf 't Gooi spontane newbornfoto spontane newbornfoto spontane newbornfoto spontane newbornfoto