Gezinsfotoshoot Hilversum

De familie Duerink: pappa, mamma en hun drie meiden! Nooit stil dus zou je denken met drie meiden. Het tegendeel bewezen zij echter. Wat kunnen deze meiden lekker rustig samen spelen! Echt heerlijk om te zien.

De dag begon voor mij met dé zaterdagactiviteit van de jongste dochter: de peutergym. Samen met mamma op de fiets om vervolgens met heel veel andere leeftijdsgenootjes te klimmen, rennen en glijden.
Thuis nog even een momentje met mamma alleen en proberen of de banaan in één keer in je mond past :-). De twee zussen waren in de tussentijd met pappa boodschappen gaan doen dus toen zij thuiskwamen was het na een paar spelletjes tijd voor de lunch. Dit eindigde, heel herkenbaar voor mij, met pappa en mamma alleen aan tafel want de meiden waren al snel klaar met eten en konden niet wachten om hun Frozen jurken aan te trekken. Geen ‘Let it go’, maar wel ‘Alle kleuren’, ‘Kusjesdag’ en ‘MaMaSé’ kwamen voorbij. Dat zijn de momenten waar ik als Day in the Life fotograaf echt van geniet. Heerlijk om die meiden helemaal in hun element, zonder ook maar enige vorm van schaamte, te zien dansen en zingen. Zo snel als ze begonnen met dansen, was het ook weer over. Tijd om te knutselen, wat een omslag en stilte opeens, heel leuk om te zien.

Een bezoekje aan de bibliotheek stond hierna op het programma. Tja, en als het dan al later op de dag is en je krijgt ook nog eens niet je zin, dan is een huilbui tussen de boekenrekken bijna onvermijdelijk…..

Na een bad en avondeten was de dag alweer voorbij en gingen de meiden lekker naar bed. Deze bedtijdrituelen zijn voor mij heerlijk om vast te leggen omdat ze bij ieder gezin weer net anders zijn.

Ik heb ontzettend genoten van dit gezin en vooral van hun drie gezellige meiden! Op naar nog meer van dit soort ontspannen Day in the Life reportages.

Ook nieuwsgierig geworden naar een gezinsfotoshoot in de vorm van een Day in the Life reportage? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en ik vertel jullie graag meer over de mogelijkheden!

Familie fotograaf AmsterdamFamilie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf AmsterdamFamilie fotograaf Amsterdam  Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam  Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam Familie fotograaf Amsterdam