Het beeld wat je hebt van een fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO is vaak een hoop stress, kinderen die liever niet op de foto willen en vooral veel geposeerde foto’s. Laat ik dit nu net níet doen :-).

Ik kom gewoon een dagje meedraaien op jouw kinderdagverblijf op BSO. Daarvoor hoeft niks op voorhand bedacht of opgezet te worden en niemand zich aan te passen. Ik pas me juist aan jullie aan en werk zo onopvallend mogelijk. Ik zorg dat ik als fotograaf op het kinderdagverblijf of BSO de momenten vast leg die juist zo typerend zijn. Samen een boterham eten, knutselen, buitenspelen, maar ook de kleine tussen door momentjes zoals handen wassen en het aantrekken van jassen en schoenen. Waar het juist draait om de reactie en interactie van kinderen en leidsters.
Allemaal foto’s die een heel goed beeld geven van een dag op een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of BSO. Foto’s die goed gebruikt kunnen worden op jullie website, voor promotiemateriaal zoals flyers of social media kanalen. Daarnaast geven mijn foto’s een goed beeld van de sfeer op jullie locatie, waardoor de foto’s ook ingezet kunnen worden bij het werven van nieuwe medewerkers.

Wil je hier meer over weten en foto’s zien? Bekijk dan ook mijn pagina over fotografie op de kinderopvang.

Mocht je een reportage voor jouw kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of BSO willen boeken? Vul dan mijn contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO eten op een kinderdagverblijf verkleden op een kinderdagverblijf Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO zomer op een kinderdagverblijf Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO lunchen op een kinderdagverblijf Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO Spontane foto's op een kinderdagverblijf Spontane foto's op een kinderdagverblijf Fotograaf op een kinderdagverblijf en BSO

Gonda Meurs: documentair familie fotograaf en trouwfotograaf.