Twee weken geleden mocht ik een halve dag meelopen in het gezin van Rita met haar jongens Mason en Lennon. Als je in het woordenboek ‘jongensgezin’ op gaat zoeken dan moét er wel de naam van dit gezin bij staan. Heel veel stoeien, springen, rennen en trekken, oftewel op en top jongens. Als de jongens dan ook nog eens op judo zitten en dagelijks de laatste judo-moves bij hun moeder willen uitproberen, dan is het plaatje compleet :-).

Het was heerlijk om even een kijkje te mogen nemen in dit gezin, waar naast heel veel gestoei, vooral veel plezier en knuffels te zien waren!

Ook nieuwsgierig geworden naar een gezinsfotoshoot in de vorm van een Day in My Life reportage? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en ik vertel jullie graag meer over de mogelijkheden!

Day in My Life Hilversum Day in My Life Hilversum Day in My Life Hilversum Day in My Life Hilversum Day in My Life Hilversum Spontane gezinsfotografie Spontane gezinsfotografie Spontane gezinsfotografie Spontane gezinsfotografie Spontane gezinsfotografie Spontane gezinsfotografie Spontane gezinsfotografie Spontane gezinsfoto's Spontane gezinsfoto's Spontane gezinsfoto's Spontane gezinsfoto's Spontane gezinsfoto's Spontane gezinsfoto's Spontane gezinsfoto's Spontane gezinsfoto's Spontane gezinsfoto's Spontane gezinsfoto's Spontane gezinsfoto's Spontane gezinsfoto's Spontane gezinsfoto's Spontane gezinsfoto's