Ik heb al heel veel gezinnen mogen fotograferen, maar zo bijzonder als dit gezin ga ik niet meer voor mijn lens krijgen. Dit gezin van mamma Manon en pappa Jorn bestaat namelijk uit de tweeling Julie en Bas (3 jaar) én de drieling Hannah, Faye en Cécile (1 jaar)!

Wat was dit ge-wel-dig leuk om te fotograferen! Het eerste wat je misschien denkt, wat een chaos zal dat geweest. Niets is echter minder waar. De structuur die Manon toepaste zorgde ervoor dat er weinig huil- zeur- en klaagmomenten waren, maar vooral veel plezier, liefde en oh ja, eten, héél veel eten! Ik heb ontzettend genoten, vanaf het moment dat ik binnen kwam en de drieling als een lopende band in bad ging, tot het moment rust bij het voorlezen van Julie en Bas.

Het is zeker de moeite waard om Manon te gaan volgen op Instagram, ze schrijft hier regelmatig over alle belevenissen van haar gezin.

Ook nieuwsgierig geworden naar een gezinsfotoshoot in de vorm van een Day in the Life reportage? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en ik vertel jullie graag meer over de mogelijkheden!

spontane kinderfotos spontane kinderfotos spontane kinderfotos spontane kinderfotos spontane kinderfotos spontane kinderfotos spontane kinderfotos spontane kinderfotos spontane kinderfotos spontane kinderfotos spontane kinderfotos spontane kinderfotos