Mijn eigen kinderen fotograferen, ik doe het echt te weinig. Eens in de zoveel tijd zeg ik dan tegen mezelf ‘Gonda, vandaag ga je écht die camera erbij pakken om de jongens te fotograferen’. Zo’n moment had ik deze week gelukkig weer. Jippe had herfstvakantie, ik was een dagje vrij was en een vriendje (David) kwam de hele dag bij ons spelen. Een leuke dag om vast te leggen leek mij, en dat bleek uiteindelijk ook het geval :-). Van het maken van de wentelteefjes met Abel, het bezoek aan het speelbos tot het natafelen met de ouders van David.

Dit is zeker niet mijn beste Day in My Life reportage, moeder zijn en fotograferen is een lastige combinatie :-), maar ik ben ontzettend blij met deze foto’s! Het karakter van Jippe (avontuurlijk en zo nu en dan lekker opvliegend) en Abel (altijd helpen in de keuken en constant de grenzen opzoeken) komt perfect terug in de foto’s. En dan Jippe en David samen, dikke vriendjes sinds ze geboren zijn, deze foto’s laten dit zo duidelijk zien!

Voor mij is deze week weer duidelijk geworden, ik ga vaker mijn eigen gezin fotograferen, althans, ik ga het proberen, écht :-)!

dayinthelifereportage dayinthelifereportage dayinthelifereportage dayinthelifereportage dayinthelifereportage dayinthelifereportage dayinthelifereportage dayinthelifereportage dayinthelifereportage dayinthelifereportage dayinthelifereportage dayinthelifereportage dayinthelifereportage dayinthelifereportage dayinthelifereportage dayinthelifereportage dayinthelifereportage